Wednesday, April 29, 2009

AWARD from Frenz

Terima Award dari Kak Razna from http://www.razna-creation.blogspot.com/
Happynye..tak sangka ada org senior yg perasan blog ni...
TQVM..appreaciate your support!
Ada post jugak pasal blog ni kat Kak Razna punya latest post..terharunye...

OK..ni nak penuhi terma & syarat selepas terima award..

1.Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini

So..memandangkan saya ni bukannya active sgt 'berblogger"..tak ramai kenalan blog..so saya anugerahkan pada yg saya tahu dulu..sikit2 lama2 jadi bukit..mungkin ambik masa nak penuhkan kouta 10 blog tu tapi akan ku tunaikan juga..

1-JajaKraf..hasil krafnya semua cute2..ada tempahan dr saya dlm post dia..org di KK Sabah
(http://www.jajakraf.com/)

2-Yoon Photography-rakan sekerja yg cukup berbakat dlm bidang ambil2 gambar ni..also encourage me on this decoupage activity (http://yoon-photography.blogspot.com/)..

3-TBC

3 comments:

jaja said...

fina, thx utk award ni ye. ada dah beberapa kawan yg bg juga, cuma belum berkesempatan nak uploadkan..eh, jajakraf ok ni..

Name : Yoon said...

Thank you for the award :)
I like your work very much too!

Name : Yoon said...

Thx for the award :)
And I like your work so much too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...